3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği sona erdi

3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği sona erdi

3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği sona erdi

 

SAMSUN-2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Sporları 3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. Yapılan maçlar sonunda İlkadım Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi birinci, İlkadım 19 Mayıs Lisesi ikinci, İlkadım Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Atakum Anafartalar Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Basketbol İl Temsilcisi Özhan Turhan takdim etti. Takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

 

3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği Sona Erdi

 

2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Okul Sporları 3x3 Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen heyecanlı final maçlarının ardından tamamlandı. Final maçları, basketbolseverlere büyük bir mücadeleye tanıklık etme fırsatı sundu. Takımlar, gösterdikleri üstün performansla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

 

Dereceye Giren Takımlar ve Ödül Töreni

 

Yapılan maçlar sonunda elde edilen başarılar şu şekilde sıralandı:

 

    Birinci: İlkadım Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi

    İkinci: İlkadım 19 Mayıs Lisesi

    Üçüncü: İlkadım Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

    Dördüncü: Atakum Anafartalar Anadolu Lisesi

 

Dereceye giren takımlar, ödüllerini Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve Basketbol İl Temsilcisi Özhan Turhan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde aldılar.

 

Bu zorlu turnuvada elde ettikleri başarılarla ilimizi gururlandıran tüm takımlarımızı kutluyor, sporcularımıza gelecekteki turnuvalarda başarılarının devamını diliyoruz. Her bir öğrencinin sporun içinde yer alması, yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda takım çalışması, liderlik ve disiplin gibi önemli becerileri de geliştirmelerine olanak tanımaktadır.