Aytaç Şaşmaz: “Bence ben hayatta kurtarıcıyım”

Aytaç Şaşmaz: “Bence ben hayatta kurtarıcıyım”

Aytaç Şaşmaz: “Bence ben hayatta kurtarıcıyım”

 

Yeni projesi ‘Sevdiğim Sensin’ dizisiyle ekranlara dönen Aytaç Şaşmaz ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu.

 

 

Hakan Gence’ye rekabet gibi duyguları içinde taşımadığını anlatan Aytaç Şaşmaz “Bence ben hayatta kurtarıcıyım. Niye dersen, zaten çocukluktan beri feyz aldığım karakter, karşılıksız iyilik yapmayı seven Superman karakteri” diyor.

 

Arka arkaya ses getiren projelerde yer alan yetenekli oyuncuya başarının sırrı sorulduğunda “Bence hayat niyetlerden oluşuyor. Enerjini nasıl tutuyor, neye odaklanıyorsan hayat o sürprizleri sunuyor” derken oyunculuğa yeni başlayacak gençler için “‘Oyuncu olmak istiyorum’ dediğin yerde birilerini buna inandırmaya çalışmak zor. Yeni doğan bir çocuk gibisin ve birileri sana inansın istiyorsun. Bence yakışıklılık, güzellik ya da başka bir şey, bunlar seni ekranda belki bir yere koyabilir ama devamını getiremezsin” diye ekliyor.

 

Karşı cinste etkilendiği özellikler sorulduğundaysa Aytaç Şaşmaz: “Dürüst, samimi, gerçek, ayakları üzerinde duran, kendini tanıyan, karşısındakine saygı duyan, güven içinde olan biri ilgimi çeker.”

 

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümleriyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında.

 

 Link: https://www.youtube.com/watch?v=FgvSgfDP7is