‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk olan Kubilay Aka ve Şükran Ovalı ‘Fora’ oyununun perde arkasından oyunculuk serüvenlerinin zorluklarına birçok bilinmeyeni anlattılar.
Şükran Ovalı, ‘Fora’ oyununun izleyici ve oyuncu üzerindeki etkisini “Bu oyunla birlikte hepimizin aslında ne kadar benzer yaralar taşıdığını, nasıl ortak acılar ve eksiklikler içinde olduğumuzu bir kez daha fark ettik” sözleriyle anlatırken rol arkadaşı hakkında yorum yapan Kubilay Aka ise “Şükran'a her konuda sırtımı yaslayıp güvenebilirim. Çok samimi bir yerden sahip çıkma durumu var” diyor.
Oyunculuk yolculuğunun zorluklarına da değinen Şükran Ovalı “Bizim heveslerimizi kırıp üstünde çok tepindiler, onların hevesi kırılsın istemiyorum” diyor. Kubilay Aka ise rol arkadaşını şu sözlerle destekliyor: “Oyunculuk benim hayalimdi. Hayalimi gerçekleştiriyorum. Kariyerim bebekti, şu an emekliyor; daha yürüme ve koşma aşamasına geçmedi. Ama maalesef bize en acımasız davranan yine bizi izleyen kişiler. ‘Seni çok seviyorum’ deyip X’e girip hiç olmayacak yorumlar yaptıklarında yıprandığım zamanlar oldu.”
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümleriyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında
Link: https://www.youtube.com/watch?v=6HBDIJl2gwE