Görkemli Hatıralar Programı Ardahan'da Gerçekleşti

Görkemli Hatıralar Programı Ardahan

Serhan Asker'in sunduğu program, Ardahan Belediyesi Bungalov Evler'de Edirne ve Ardahan Belediye Başkanları'nın katılımıyla yapıldı. Programda tarihi sohbetler, müzik ve halk oyunları yer aldı.

Serhan Asker'in sunduğu 'Görkemli Hatıralar' programının bu haftaki durağı Ardahan oldu. 'Edirne'den Ardahan'a' başlıklı program, Ardahan Belediyesi'ne ait Bungalov Evler'de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanları ve Akademisyen Katılımı

Programa Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan konuşmacı olarak katıldı. Ardahan Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Makbule Sarıkaya da Ardahan'ın tarihi hakkında bilgiler verdi.

Müzik ve Kültür Şöleni

Salih Aktürk Sosyal Tesisleri bünyesindeki Bungalov Evler'de düzenlenen programda, âşıklar saz çalarken halk oyunları gösterileri de yapıldı. Faruk Demir, 'Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm' ve Nesimi Çimen'in 'Barış Güvercini' eserlerini seslendirdi.

Teşekkür ve Kapanış

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Ardahan'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'e davet için teşekkür etti. Yaklaşık üç saat süren canlı yayın, Serhan Asker'in çocuklara kitap dağıtmasının ardından sona erdi.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com