Niğde'de Çocuklara Bayram Harçlığı Sürprizi

Niğde

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ramazan Bayramı'nda il genelindeki camilerde namaz kılan çocukların ayakkabılarına harçlık bıraktırarak geleneği sürdürdü.

Bayram Namazında Çocuklara Harçlık Sürprizi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ramazan Bayramı coşkusunu çocuklarla paylaştı. İl genelindeki camilerde bayram namazı kılan çocuklar, Başkan Özdemir’in hazırlattığı sürprizle sevindi. Namaz bitiminde ayakkabılarını giymeye giden çocuklar, içlerine bırakılan bayram harçlıklarını bularak güne çifte bayram sevinciyle başladı.

Geleneğin Devamı

Bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özdemir, çocukların sevincine ortak oldu. Bayramın asıl anlamının çocukların hafızalarında bırakılan güzel anılar olduğunu vurgulayan Özdemir, miniklere ilk harçlıklarını bizzat vererek onların heyecanını paylaştı.

Paylaşmanın Önemi

Bayramların birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlar olduğunu belirten Başkan Özdemir şunları söyledi:

"Bayram sabahlarında çocuklarımızın yaşadığı o saf mutluluk, bizim için her şeye değer. Onların yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilmek, bayramımızın en güzel ve en anlamlı detayı. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Rabbim tüm hemşehrilerimizle birlikte sağlık ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin."


Niğde,Niğde Belediyesi

Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com